ARTIȘTII PROPUN (ep 47): Radu Cartianu vă recomandă muzică, film și carte

0
96

Radu CartianuÎn această săptămână, Radu Cartianu (basist, producător, manager) vă recomandă muzică, filme și cărți. Puteți afla mai multe despre Radu Cartianu de pe pagina lui de Facebook: https://www.facebook.com/radu.cartianu
Aveți mai jos mesajul primit de la Radu.
E greu de facut recomandari.
Pot aminti cate ceva, care in diverse etape au insemnat mult pentru mine.
La carti, Ciresarii a fost cea care mi-a deschis orizontul despre prietenie, gasca, amintiri cu prietenii dragi.
In rest, amintesc Femei –Bukowski, De veghe in lanul de secara – Sallinger, Regii blestemati – Maurice Druon sau recenta Biblia pierduta –Igor Bergler.
 
La muzica sunt prea multe. Nu pot sa uit prima piesa pe care am invatat-o la bas – Something –The Beatles. Mai amintesc cateva albume si artisti noi, care ar trebui ascultati. Ce e mai vechi si bun si cunoscut, place tuturor, nu are rost sa mai zic. Asadar, imi place – Scream About The Sounds – Stereophonics, How Did We Get So Dark – Royal Blood, BCCIV – Black Country Communion, Drones – Muse. Si mai sunt.
 


 

 

 

 
Nici cu filmele nu e prea usor. Cum eu ma uit la multe filme, le mai uit sau descopar altceva in ele cand le revad. Un film care mi-a placut mult de tot si l-am vazut de peste 30 de ori si rad si acum este Cuscrii (1976) cu Peter Falk si Alan Arkin. Imi plac povestile, Harry Potter, Lord of The Rings, Desenele animate – Coco e foarte bun, merita sa ia Oscarul anul acesta. Si sa zicem o recomandare – Three Billboards Outside Ebbing, Missouri– o poveste foarte bine construita, un joc excelent – Frances McDormand –sigur ia Oscarul –  si Sam Rockwell.
 
Cam atat. 🙂

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here