Ascultătoare fidele la Psihologul muzical (ediția 744 – 31.12.2016)

0
127

Lavinia si Adelina la Radio RomaniaA fost un Revelion de „antrenament”, pentru că am fost împreună cu ascultătorii, cei de acasă și cei din studio. O surpriză plăcută pentru că n-au existat pregătiri. Ade Adelyna (e pe recepție din 1991, de pe vremea emisiunii Vineri Noapte în Direct) și Lavinia Mihaela (ne-a descoperit în 2006 și de atunci a venit de la Timișoara  de 5 ori) au dorit să fie cu noi. Am aflat despre obiceiuri de ascultare, despre bucurii și realizări, despre viața lor. Am dezbătut relațiile dintre fete și băieți bazate pe gusturi muzicale. Cele două prietene ale emisiunii au apucat să propună și liste scurte de preferințe pe care au figurat nume ca Garou („bunicuța” Adelyna e mare fan), Celine Dion, Leonard Cohen, Pearl Jam, Pink, Ștefan Stan ș.a.
Veți auzi piese ale unor mari dispăruți ai anului 2016 ca David Bowie, Glen Frey (The Eagles), Prince, Emerson, Lake & Palmer, Ioan Gyuri Pascu, George Michael, Rick Parfitt (Status Quo) ș.a.
Multe piese de Ajun și de An Nou cu Alexandru Andrieș, La Comapgnie Creole, Ella Fitzgerald, Neoton Familia, Franco Califano, ABBA și alții  vă vor asigura buna dispoziție.
În loc de Top Sentimental am avut  o selecție a topurilor de final de an, a nominalizaților Grammy cu Mudcrutch, The Monkees, Beyonce, Miranda Lambert, Green Day, Paul Simon, The Rolling Stones.
Se poate spune că a fost o ediție de Sărbătoare la care au contribuit cu urări nenumărate ascultători de pretutindeni.
 
 
Audio: 
 
Selecția mesajelor (au fost aproximativ 800!)
Carmen Victoria Bârloiu O îmbrățișare pentru toată echipa…pentru nopțile grele peste care alături de voi le-am trecut mai ușor, pentru cele senine în care ne-am bucurat de muzică bună, pentru că existați cu o picătură de frumos în viața noastră! Să mai fim împreună mulți ani!
Cristina, metafan LMA! Şi nu uitaţi: vă rugăm să mâncaţi două sarmale şi pentru noi… că la noi nu au ajuns produsele de la mama… încep să cred că le-a trimis cu CFR-ul sau cu Poşta. :)))))
Sergiu, Suceava Bună seara! Felicitări pentru fiecare ediție realizată în acest an. Un An Nou binecuvântat de Dumnezeu cu tot ceea ce are mai bun și mai frumos. La mulți ani fericiți tuturor românilor de pretutindeni !
Mary Nistor La multi ani si la cat mai multe emisiuni frumoase! La multi ani si invitatelor dvs.! Ade, te pup, draga mea!
Mariana Adascalitei, Dorohoi-Botosani Va ascult fiecare emisiune, nu inchid radio niciodata…acum va multumesc pentru toate noptile petrecute in compania muzicii si a voastra. Va doresc un nou an fericit si imbelsugat ! La multi ani!!!
Adryan, Sydney Vă salut cu drag! LMA! Eu voi intra primul în 2017, am să vă scriu să vă spun cum este! 🙂
Tudor Patti Smith a dat-o în bară… eu nu am auzit de ea până la Premiile Nobel… Probabil a vrut să iasă în faţă pe spinarea lui Dylan. Mă mir că Bob Dylan nu a reacţionat…
Arici Ţepos Adevărul e că Dylan nu se poticneşte niciodată-niciodată! Şi e mereu „pe note”. 🙂 :)) Patti Smith a fost genială!
George, Los Angeles Eu vă mulţumesc că existaţi! Este o emisiune „vie” şi mereu am impresia că sunt prieten cu sute de oameni. Vă mulţumesc şi pentru că sunteţi singurul care ţine seama şi de preferinţele mele muzicale. Felicitări fetelor din studio!
Larry Psihologul muzical uneşte oamenii şi în fiecare vineri descopăr că mai există iubitori de muzică, pasionaţi… Este o constatare extrem de plăcută!
Dafy Fynutza wow !! Lavinia-Mihaela Ban mi-ai zis ca mergi la Bucureşti, dar nu stiam pentru ce 😉 hai ca la anu’ merg si eu cu voi !
Patricia, Sao Paolo Mie îmi place foarte mult ideea de a chema ascultători în studio… Mi-aş dori să fiu şi eu o noapte cu voi acolo… Sper ca în 2017 să mai am parte de concerte şi să mai ajung în Europa… Dacă se va întâmpla acest lucru, pot să vin şi eu la radio? Chiar dacă nu intru în direct, dar măcar să vă văd. 🙂
Depeche-fan Vreau să existe sesiune meet & greet la Depeche Mode şi să am ocazia să vorbesc cu Andy Fletcher şi Dave Gahan. Asta-i dorinţa mea pentru 2017.
Mike Godoroja Andrei te ascult la ora aceasta… Emisiunea ta este o trezire din somnul bolnav al fast-food-ului mediatic de azi… Sunt pe drum spre Bucureşti cu trupa Blue Spirit după ultimul concert al acestui an şi te rog să ai parte de o viaţă frumoasă în 2017!
Niko, Milano LMA! Şi eu mi-aş dori să fiu în studio într-o ediţie. Poate mă sincronizez cu Patricia. 🙂
Tavi Hoandra Te ascult cu drag Andrei, în drum spre Cluj… Mi-ai amintit de Roma lui Califano… te îmbrăţişez, în prag de an nou.
Cristina, metalfan Vreau ca Marius să înţeleagă că eu vreau să devin vegetariană în 2017 şi să mă sprijine. Să înveţe să gătească legume. Şi să dea dovadă de solidaritate! 🙂
Yannis, Grecia Felicitări pentru emisiune! A fost una dintre puţinele oaze de normalitate şi frumos din 2016! Am să vă ascult cu drag şi în 2017!
Boogie Eu vreau ca în 2017 să zbor la bordul aeronavei Ed Force One a trupei Iron Maiden (cu Bruce Dickinson pilot). Anul acesta o parte dintre membrii fan-clubului oficial au avut onoarea de a zbura cu trupa şi de a bea câteva beri „Trooper” (marca Maiden) alături de băieţi. Vreau şi eu!!!
Marius, metalfan Vreau ca în 2017 să-mi păstrez dreptul să mănânc o friptură atunci când am poftă fără să fiu certat sau să se uite cineva urât la mine. Adică să o mănânc fără „noduri”.
Robby, Reşiţa Vreau să mă împac cu fosta mea prietenă. Îmi puteţi îndeplini dorinţa asta? Cu Angy am fost împreună 4 luni şi jumătate… Urma să aniversăm 5 luni pe 23 decembrie. Ea zicea că îi place cum cânt eu la chitară… Ieşeam împreună în parc, în club… peste tot. Nu prea aveam prieteni comuni, dar nu conta… Apoi s-a întâmplat nenorocirea. Mi-a zis aşa brusc într-o zi că vrea să mergem la Depeche Mode şi mi-a „fluturat” biletele prin faţa ochilor. Mi-a zis. Nu m-a întrebat, nu m-a invitat, a zis: „Ghici, ce!!! Mergem la DM!!” Şi eu am zis: „Ghici, ce!! Eu nu merg!!” Şi ea m-a întrebat „De ce?” Şi… eu mi-am exprimat opinia sinceră, fără menajamente, despre DM. Şi ea s-a „înnegrit” la faţa, m-a făcut prost şi a plecat şi nu a mai răspuns la telefon. Ea oare mă iubeşte? Şi dacă… mă iubeşte… de ce a vrut să mă „omoare”?! Eu nu aş fi dus-o niciodată la Maiden, fără să o întreb…
Patricia, Sao Paolo Ha! Eu zic că de fapt a greşit fata… Nu aşa se face. Acum 4 ani eram cu un băiat şi era la început relaţia. Nu ştiam mare lucru unul despre altul. Într-o zi mi-a spus că s-ar bucura să mergem împreună la Rio de Janeiro, la un festival. Am refuzat, i-am spus că în ziua respectivă eu mă duceam în Chile să-l văd pe Morrissey. El a zis că dacă nu merg cu el, se termină relaţia. I-am zis că e treaba lui, n-are decât. În ziua plecării, l-am găsit în gară şi a mers el cu mine la concert. Că-i place sau nu artistul, trupa, nu contează. Important e dacă îi place de fata respectivă. Deci… cam aşa trebuia să facă iubita lui Robby: să-l determine să vină el de bună voie şi nesilit de nimeni, doar de dragul ei. :)))))))
Marius, metalfan Un prieten de-al meu s-a aflat într-o situaţie similară… El era în gaşca noastră, metalist. A întâlnit o fată şi atât i-a fost. S-a schimbat radical. După o lună nu-l mai recunoşteam. Asculta Nirvana, Alice In Chains, Paramount şi multe alte trupe de alternativ, britrock. Vedeam practic cum se „scurge” viaţa din el. L-am salvat cu greu.
Sonia, Bucureşti Să vă spun povestea vieţii mele. Eu iubesc rock-ul. Sunt membră a fan clubului Iron Maiden. Ascult în general, orice gen muzical. Acum 4 ani m-am căsătorit. Soţul meu nu numai că nu-i place muzica, dar nu ascultă nimic. El nu merge la concerte, nu ascultă radio… NIMIC. Convenţia e aşa: eu mă duc la toate concertele, el vine şi mă ia după ce se termină şi mă duce acasă. Avem cea mai frumoasă căsnicie. Ne înţelegem foarte bine.
Sonia, Bucureşi În maşină e simplu: mai dau eu pe RRA sau pe Rock FM, dar dacă e vreo piesă mai dură opreşte el radioul. L-am luat cu mine la concertul lui Robert Plant, am fost la Londra împreună. S-a plictisit îngrozitor, dar a răbdat. 🙂
Sonia, Buc Soţul meu lucrează într-o multinaţională. Când eu merg la concerte, el ori se uită la TV, ori îşi pune vreun film… Are şi el pasiunea lui: drumeţii pe munte. Le facem împreună. Ne potrivim din multe puncte de vedere, mai puţin cu muzica. Părinţii lui sunt profesori de muzică şi în copilărie a ascultat multă muzică clasică şi a fost forţat să înveţe să cânte la pian, la vioară. A fost puţin traumatizat de mic. :))))
Robby, Reşiţa Păi, şi eu aş fi mers cu ea la Cluj, aş fi dus-o până la intrare şi aş fi venit să o iau la finalul concertului. Partea cu mine înăuntru, în Sala Polivalentă, nu am înţeles-o. Şi eu pot să fac ca soţul Soniei. Asta nu vrea ea să priceapă!
Sonia, Buc Trebuie să vă mai povestesc o fază. Am fost la Alice Cooper la Arenele Romane. La final, l-am sunat să vină să mă ia. Numai că eu m-am gândit că ar fi minunat dacă aş sta să iau autograf. aşa că m-am dus la gard. El a venit şi a parcat maşina, apoi a venit acolo lângă grupul de fani care aşteptau autografe. Zice: „Ce faci?”. Eu: „Vreau autograf de la el”. A stat cu mine până am obţinut ce am vrut. Ba chiar a ţinut şi bannerul. Era foarte ciudat în mulţimea de tricouri negre… 🙂 Cred că şi lui Alice Cooper i s-a părut ciudat. :)))))
Elena, București Vă mulțumesc că existați și că ne răsfățați cu muzică bună. Sănătate și armonie în case! LMA!
Alex Am plecat pe la ora 22.00 din Oradea spre București. Am ales să călătoresc noaptea pentru că îmi place emisiunea dvs. În 2017 mi-am propus să-mi construiesc o căsuță la țară. LMA!
Marian, Slobozia Bună dimineața! Sunteți ascultați și pe Căile Ferate Române! LMA!
Cristi Banu Anul a trecut, vreme noua veni-va… An dupa an, cintece dupa cintece, cuvinte, stari, sentimente, anotimpuri, zile si nopti… Stele si zboruri! Nopti de vineri inlantuite muzical! Mare treaba, filozofie pura, psihologie, terapie, echilibru, iluminare… LA MULTI ANI PSIHOLOGULE MUZICAL, LA MULTI ANI ASCULTATORI, OAMENI BUNI CONECTATI LA SHOW-UL TOTAL! An nou cu cintec si muzica, Andrei Partos!
Razvan Toma Bună noapte Andrei, invitate și ascultători. Dacă tot suntem la bilanțuri, 2016 a fost primul an în care ai relatat în direct un cutremur. Și l-ai relatat foarte bine, cu mult sânge rece și optimism că situația urma să se liniștească. Te-am felicitat atunci, o fac și acum.
Călin Cyfer Eu n-am nicio dorință pentru 2017. Încerc doar să fiu conștient în fiecare moment. Vă ascult cu drag. Seară frumoasă tuturor.
Emil Bedreag Prezent la datorie, ma bucur ca si ultima emisiune din acest an are invitate f simpatice, si iti multumesc pentru toate emisiunile realizate in 2016. Ai si o echipa profesionista in spate si vreau sa va urez tuturor un sincer LA MULTI ANI, si …sa auzim numai de bine !!!
Radu Cartianu Gata si cu 2016, a fost cu bune si rele, va doresc tuturor sanatate si un an mai frumos si bun! Sa ne revedem cu bine, peste o saptamana. La Multi Ani!
Irina Poloni Un an – 52 de Vineri. Prezență constantă. Muzică și în restul săptămânii, pregătită atent zilnic. Întâlnirile de noapte, mereu o provocare, mereu cu imprevizibil, ca în orice show live, dar și cu improvizație, ca orice stare de spirit autentică. Bravo tuturor din echipa de Vineri noapte ! Mulțumesc pentru muzică Andrei.
Anda Escu La multi ani Andrei, echipei tale si tuturor celor care de pe diverse meridiane te asculta cu drag in fiecare seara/noapte de vineri. Fie ca 2017 sa fie un an mai linistit si mai bun pentru fiecare dintre noi! Happy New Year!
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here