Cargo aniversează 30 de ani de activitate în cadrul festivalului Metalhead Meeting 2015

0
11

CargoCargo, una dintre cele mai bune trupe rock româneşti, aniversează 30 de ani de activitate pe 11 iunie, în cadrul festivalului Metalhead Meeting 2015.

Cargo va susţine un spectacol alaturi de invitaţii săi, fiind capul de afiş al primei zile de festival, 11 iunie. Astfel, în perioada 11-14 iunie, pe scena Metalhead Meeting 2015 vor urca peste 30 dintre cele mai mari nume ale muzicii rock şi metal, printre care Amorphis, The Sirens, Bloodbath, Triptykon, Primordial şi Lacrimas Profundere și mulți alții.
 
Dupa showul Noaptea Vrajitoarelor de la Arenele Romane din toamna anului trecut, la care toate biletele s-au epuizat rapid, şi după multe alte concerte susţinute cu casa închisă, membrii trupei Cargo vor aniversa 30 de ani de existenţă tot pe scenă.  Metalhead oferă fanilor Cargo posibilitatea de a cumpăra bilete valabile doar în ziua de 11 iunie la preţurile: 50 de lei Acces General; 70 de lei Golden Circle – cu loc în faţa scenei (doar 500 de bilete).

Follow me
Follow me

Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

  1. […] Pe lângă abonametele de patru zile la preţul de 99 de lei (Acces General), respectiv 129 de lei (Golden Circle), Metalhead oferă fanilor Cargo şi bilete valabile doar în ziua de 11 iunie la preţurile: 35 de lei Acces General – earlybird – primele 200 de bilete; 45 de lei Acces General – presale – până pe 2 aprilie; 50 de lei Acces General – după 2 aprilie şi la intrare; 70 de lei Golden Circle – cu loc în faţa scenei (doar 500 de bilete). Mai multe info despre prima zi a festivalului găsiți aici: http://andreipartos.ro/cargo-aniverseaza-30-de-ani-pe-scena-la-festivalul-metalhead-meeting-2015/ […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here