Cei 100 spun lucruri trăsnite la „Cântă acum cu mine”

0
291

E posibil să fi înțeles și eu care-i scopul acestei emisiuni: produce perle. Aproape orice vorbă scoasă pe gură de cei 100 se transformă într-un mod magic în ceva amuzant care aruncă în uitare toată colecția de perle de la BAC și toate bancurile cu Bulă. Din câte am observat, emisiunea nu stă foarte bine în audiențe, așa că o soluție pentru a-și rotunji veniturile ar fi ca producătorii să editeze o broșură cu lucrurile trăsnite spuse cu generozitate în acest show TV. Spun broșură pentru că cei 100 nu dau pe afară de inventivitate, reiau aceleași idei, indiferent de concurent. Oricum, s-ar vinde bine, garantat!

Mi-am notat câteva dintre cele mai amuzante replici ale celor 100. Fiind un bun comun al „juraților”, ele revin periodic, deci nu prea contează cine le zice. Sunt, dacă vreți, ca un fel de gripă: le tușește unul în stânga și le strănută altul, la următorul concurent, în dreapta.

1.„Ai un look extraordinar. Deci… cum ești îmbrăcată poți să cânți pe orice scenă a lumii”.

Desigur, știm cu toții că nu poți cânta în hainele cu care stai prin casă. Au apus de mult vremurile în care o solistă, slăbuță, mărunțică, urâțică, îmbrăcată într-o eternă rochie neagră, cu un singur spot de lumină pe ea, fermeca o sală întreagă. Nu, azi contează haina dacă vrei să cânte cu tine alți 100 de profesioniști.

2.„Ai vrut 5 culori pe tine, măi fetițo! Ce-i cu bocancii ăia verzi? De ce nu ți-ai pus niște toace?! M-aș fi ridicat imediat”.

E mare specialist în muzică dacă a avut timp să numere culorile și să se holbeze la bocanci (are vedere bună ținând cont de faptul că scaunul lui e la înălțime).

3. „Cu o cămașă de genul ăsta, îți asumi un risc”.

Atenție la cămășile trădătoare! Pot falsa oricând și te trezești afară din concurs din cauza cămășii cu gura mare.

4. „Povestea ta m-a convins. A avut și subiect și predicat”.

Ce dracu poți să mai spui după așa o replică?! E cu subiect, e cu predicat. Aproape că este o propoziție.

5. „Te cunosc de un minut și jumătate și pot să spun că ești un om bun”.

Asta da, empatie! Știu cazuri de oameni care se cunosc de 20 de ani și încă mai descoperă lucruri noi unul la celălalt (ba că e egoist, ba că e supărăcios, vanitos, etc).

6. „De când îl așteptam pe acest Făt Frumos. Mai rar așa un exemplar ca tine, dragul meu! Cred că ai și pachețele… Ești pachetul complet!”

P.S. Promit să nu-mi mai plictisesc pisica până la finală!

Vă las și postarea lui Andrei Partoș de pe Facebook. Nu pot decât să constat că interesul pentru această emisiune este foarte scăzut.


Theo, cel care a ridicat în picioare 99 dintre jurați, a fost în 2012, invitatul lui Andrei la Psihologul Muzical. Aveți înregistrarea aici:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here