Eurovision: Piesa care reprezintă Cipru este considerată „satanistă”

Articol preluat de pe site-ul Digi24

0
122

Eurovision: Piesa care reprezintă Cipru este considerată „satanistă”Un scandal a izbucnit în Cipru, țară unde majoritatea locuitorilor sunt creştini ortodocşi, după ce melodia care va reprezenta țara la Eurovision 2021 este consideră de unii satanistă. Mulți ciprioți s-au declarat îngroziți de versuri, despre care susțin că îlaudă pe diavol.

Melodia, intitulată „El Diablo” („Diavolul”, în spaniolă) şi interpretată de cântăreaţa greacă Elena Tsagrinou, a fost difuzată miercuri pentru prima dată de CyBC.

Un sindicat al profesorilor de educaţie religioasă din licee a dat publicităţii vineri un comunicat prin care solicită CyBC să renunţe la melodie. Sindicatul s-a declarat „îngrozit” de subiectul versurilor melodiei selectate pentru competiţia europeană de muzică, ce ar urma să aibă loc în luna mai. Profesorii de religie susțin că interpreta Elena Tsagrinou „îl lăudă pe Satana”, spune că „şi-a dedicat lui viaţa” şi că „l-a iubit”, scrie Agerpres.

Pe de altă parte, postul de televiziune a sesizat poliţia cu privire la un apel anonim care ameninţa cu incendierea clădirii în semn de protest. Poliţia investighează incidentul.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/divertisment/scandal-in-cipru-piesa-care-va-reprezenta-tara-la-eurovision-este-considerata-satanista-televiziunea-publica-a-primit-amenintari-1459842

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here