GAROU, pentru a doua oară la București (31.10.2016)

Articol de Ade Adelyna

1
136

GAROU, pentru a doua oară la București (31.10.2016)
Pentru un fan Garou, orice întâlnire cu el este una specială, pentru că el este altceva. Un artist atât de dedicat publicului, pe scenă, este atât de exuberant, de haios, electrizant… Garou este magnific! Te prinde în spectacolul lui, pentru că tu, Publicul, faci parte din el. Comunică tot timpul cu tine, povestește, te cheamă la dans, să cânți cu el și este atât de uimit și impresionat de fiecare dată când îi răspunzi și te prinzi în jocul lui. Iar el te răsplătește cu muzica lui, cu acea voce guturală, inconfundabilă. Și te poartă prin lumea lui plină de pasiune, de dragoste, o lume liberă în care este multă iubire dedicată oamenilor, multă bucurie și fericire.
Cântă și încântă sufletele, oriunde se duce. Iubit și apreciat în lume, de anul trecut ne-a descoperit si pe noi, românii. A concertat prima oară pe 8 aprilie 2015, în cadrul turneului „Rithm and Blues” și a fost surprins să descopere un public cald și primitor, care îi știa melodiile și le cânta împreună cu el. A oferit o seară de neuitat, atât publicul, cât și el dorind să se reîntâlnească.
Aseară, la cel de-al doilea concert sustinut la București, am avut onoarea și privilegiul de a-l întâlni în backstage, înainte de intrarea în scenă. Am cunoscut un om extrem de jovial, plăcut, cu un simț fin al umorului, deschis, comunicativ și interesat de țara noastră.

Garou 2 a

A intrat în scenă fix la ora 19:30. Garou este artistul care își respectă publicul și nu îl minte niciodată. Turneul „Fly Me To The Moon”, cu care a pornit prin toată lumea, ni-l prezintă așa cum este azi: un om matur, un artist care a învățat din greșeli, și le-a asumat și merge mai departe în viață, fără regrete. A cântat, a dansat, a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze, a umplut scena, iar publicul a cântat și a dansat împreună cu el, un public alcătuit din domnișoare, doamne și un număr mare de domni, care l-au răsplătit cu ropote de aplauze.

Dacă îl asculți cu sufletul, îl percepi așa cum este – un spirit liber, un om care iubește viața, iubește copiii, iubește ceea ce face, oamenii și te face să îți dorești să-l asculți iar și iar. A alternat melodii de jazz, rithm and blues și rock and roll, cântând, așa cum ne-a obișnuit deja, atât în franceză, în engleză și chiar în spaniolă („Belle”).

A îngenunchiat în fața publicului de trei ori, mulțumind pentru primirea făcută. Garou a promis că ne vom revedea curând și noi îl credem, pentru că își onorează mereu promisiunile – ne-a dovedit-o!

1 COMENTARIU

  1. Un concert minunat(ca si cel de anul trecut)! Am cantat, am dansat, am aplaudat…… Adelyna, foarte bun articol, felicitari! Si nu in ultimul rand, multumiri lui Andrei Partos pentru ca este singurul om de muzica de la noi care il promoveaza pe Garou si pe muti alti artisti buni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here