NetBet Open – PokerFest – la Vox Maris Costinești (1 – 7 august)

0
51

Festivalul NetBet Open 7 august aÎn perioada 1 – 7 august, are loc la Vox Maris Grand Resort din Costinești, Festivalul NetBet Open. Am primit de la organizatori câteva informații despre eveniment.
 

Festivalul NetBet Open durează 7 zile, timp în care se vor juca 18 turnee de poker. În total, se vor acorda peste 190.000€ in premii.
– În evenimentele NetBet Open vor fi în jur de 400 de participanți, din care multi sunt oaspeti cazati in Vox Maris.
– Festivalul este organizat de siteul de jocuri online NetBet.ro, alaturi de PokerFest.
PokerFest este cel mai mare operator de poker din Europa de Est, cu aproximativ 50 de festivaluri live in care s-au platit premii de peste 6 milioane de euro pana acum.
– La Costinești este prezent, printre alții, și Mihai Manole, jucătorul român cu cele mai mari câștiguri din turnee de poker. Mihai este un familist convins, recent a devenit tătic, a pornit de la zero în poker, ajungând în 10 ani să câștige peste 2 milioane de dolari în evenimentele în care a participat.
Generalități despre poker și turneele de poker: 
– Un turneu de poker nu este un joc de casino. Diferența esențială este că în poker jucătorii joacă între ei, nu împotriva casei, deci șansele matematice sunt egale. Dacă doriți, un turneu de poker seamănă cu un turneu de șah, în care există totuși un dram de noroc: pachetul de cărți. Acesta este și motivul pentru care pokerul este un joc popular: nimeni nu este bătut la început.
– De regulă, fiecare participant plătește un buy-in, intrarea, la începutul turneului. Banii săi intră în fondul de premii, iar acest fond de premii se distribuie la final între 10-15%, în funcție de clasarea fiecăruia.
– În lume, dar și în România, există jucători profesioniști de poker care trăiesc toată viața din câștigurile făcute în aceste turnee. Unii din cei mai mari câștigători în poker sunt matematicieni, fizicieni sau psihologi.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here