„Vocea României“ nu mai este la fel de puternică: show-ul de la Pro TV pierde din telespectatori, dar se menţine peste „X Factor“-ul Antenei 1

0
19

Articol preluat de pe site-ul adevărul.ro
VOCEA ROMANIEIShow-ul „Vocea României“, de la Pro TV, a pierdut din telespectatori odată cu startul duelurilor, dar a reuşit să se impună ca lider de audienţă, având câteva sute de mii de privitori în plus faţă de emisiunea „X Factor“, difuzată de Antena 1, după cum scrie Paginademedia.ro.
La fel ca anul trecut, după audiţiile pe nevăzute, audienţa emisiunii de la Pro TV a scăzut, fiind cu câteva sute de telespectatori mai mică decât la ediţiile precedente, notează Paginademedia.ro. Cu toate acestea postul din Pache Protopopescu a reuşit şi de această dată să-şi asigure locul fruntaş în clasamentul audienţelor, surclasând, în intervalul de intersecţie 20:30-23:30, talent-show-ul „X Factor“, de la Antena 1, dar şi serialul turcesc „Suleyman Magnificul“ şi emisiunea „D-Paparazzi“, difuzate de Kanal D.
La nivel naţional, prima „bătălie muzicală“ de la „Vocea României“ a fost urmărită în fiecare minut de 1,74 milioane de români, potrviti cifrelor publicate de Paginademedia.ro. Locul secund a revenit Antenei 1, audiţiile „X Factor“ ţinând în faţa micilor ecrane 1,18 milioane de telespectatori, în timp ce la Kanal D s-au uitat aproape un milion de persoane.
Pe segmentul urban, 920.000 de orăşeni au ales „Vocea României“, în timp ce alţi 700.000 se uitau la „X Factor“, Kanal D completând podiumul, cu 581.000 de telespectatori, mai scrie Paginademedia.ro.
Clasamentul a rămas neschimbat şi în ceea ce priveşte segmentul comercial, cu 577.000 de telespectatori, Pro TV reuşind să se menţină în topul preferinţelor telespectatorilor. Antenei 1 i-a revenit locul secund, cu 416.000 de telespectatori, iar Kanal D s-a bucurat de 187.000 de privitori.

„Vocea României“ vs. „X Factor“

După ediţiile de audiţii pe nevăzute de la „Vocea României“, cursa către marele trofeu a trecut la următoarea etapă. Loredana, Smiley, Moga şi Chirilă şi-au ales concurenţii alături de care continuă bătălia vocilor şi s-a dat startul primelor „dueluri muzicale“.
A urcat pe scenă alături de Tina Turner, Jose Carreras şi Placido Domingo, iar vineri seară a venit să cânte la „X Factor“. Este vorba de doamna Maria Mocioiu, care, la 77 de ani, s-a hotărât să participe la show-ul muzical de la Antena 1, unde l-a convins pe Horia Brenciu să i se alăture pe scenă pentru a interpreta împreună câteva acorduri din „O sole mio“.
 
sursa: adevărul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here