Adrian Naidin​ si Clara Toplicianu la Teatrul Tineretului Piatra Neamt (13.11.2016) – VIDEO

0
91

Adrian Naidin
Galeria foto de Brândușa Balan (click aici!!!)

Articol și video de Brândușa Balan
SUNET si EMOTIE pe scena Teatrul Tineretului Piatra Neamt​ in cadrul Festivalului de Teatru Pledez pentru Tineri​. Am avut ocazia sa vad spectacolul „Tari ca PIATRA” – sustinut de Adrian Naidin, Patricia Cimpoiasu​, Micu Ionut​. Va las pe voi sa urmariti un mic moment DIVIN si rasfat de care am avut ieri parte la Piatra Neamt​! Cuvintele mele nu cuprind emotia pe care am simtit-o si trait-o ieri la intalnirea cu NaiDIVIN .
OMUL acesta nu este doar un „munte” de talent dar si vibreaza emotie, caldura si multe nuante „simple” ce cuprind sinceritatea si te conecteaza acolo in suflet cu TINE, cu ADN-ul tau… acel „simplu” dat uitarii este readus la viata prin proiectele semnate de acest om TALENTAT. Este inca in perioada de recuperare , are mana in ghips, dar in ciuda tuturor problemelor fizice, a onorat cu brio promisiunea participarii lui la Festivalul de Tearu Pledez pentru Tine(ri). A venit la piatra Neamt alaturi de Patricia Cimpoiasu (Amadeus) si Ionut Micu. Un moment cu sunete vibrante in suflet a fost oferit de Clara Toplicianu (originara din Piatra Neamt) care efectiv a hipnotizat o sala intreaga cu vocea ei.
Este lesne de inteles ca eu ma aflu inca sub vraja acestui spectacol. Multumim dragilor pentru o seara magica si va mai asteptam la Piatra Neamt!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here