Cargo la Festivalul Club A (17.05.2011)

0
66

Cargo la Festivalul Club A
Cargo la Festivalul Club A

Articol de Iulia Radu
Am o slăbiciune pentru Cargo. Evident, nu puteam lipsi de la concertul lor. Am plecat mai devreme de acasă ca să fiu sigură că prind un loc în faţa scenei. Festivalul Club A are loc în aer liber, undeva în spatele BNR, între străzile Eu­gen Carada şi Lipscani. Când am ajuns acolo, Spitalul de Urgenţă îşi încheia recitalul. Lume multă, bere la fel de multă, abia am reuşit să mă strecor prin mulţime. Era imposibil să ajung în faţa scenei, aşa că am făcut cale întoarsă, am ajuns prin spatele scenei, mi-am amintit că am o legitimaţie de presă şi am făcut pe dracu-n patru să ajung în faţa scenei, acolo unde stau, de obicei, fotoreporterii.
 
Atmosfera a fost fantastică. De la recitalul lui Dan Helciug, la Paraziţii şi Cargo, publicul a cântat toate piesele alături de artişti. Pentru mine a fost o surpriză extrem de plăcută. În timpul recitalului celor de la Paraziţii, l-am surprins pe Adi Igrişan privindu-i pe băieţii de pe scenă. „Uite-l pe Baciu cum se uită la Paraziţii”, zice un băiat, în timp ce prietenii lui înalţă două coli de hârtie pe care scrie cu litere de-o şchioapă „CAR GO!”.
Concertul timişorenilor mi-a mers la suflet! De mult nu m-am mai simţit atât de bine!
Ce pot să vă spun? Pe lună plină, Ziua vrăjitoarelor capătă noi înţelesuri. După o oră şi ceva, am plecat spre casă cu bateriile încărcate. Nu ştiu când a trecut timpul, regret doar că băieţii nu au revenit la bis (pentru că publicul i-a chemat cu insistenţă). În rest, a fost o seară fabuloasă! Nu mi-aş fi iertat-o dacă o ratam!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here