Concert aniversar Hard Rock Cafe – Mr. Big (iunie 2011)

0
8

Cronică de Nico
 
As dori mai intai sa va multumesc frumos pentru sansa de-ai putea vedea live pe cei de la Mr.Big!
Dupa cum am precizat si vineri in post-ul de pe topicul noptii, am fost mai mult decat incantata de concert. Am plecat de la camin fara sa stiu exact cu cine aveam de-a face. Recunosc ca de formatie auzisem numai datorita piesei „To be with you”, in rest habar nu aveam la ce sa ma astept. (acum m-am documentat  ) La ora 21:45 eram deja la Hard Rock Cafe, am intrat un pic mai greu, deoarece se pare ca fata mea nu imi arata varsta si am avut nevoie de buletin (nu stiu daca sa ma bucur sau nu). Mi-am gasit un loc in randul doi si am stat acolo pana a inceput concertul.
Putin dupa ora 22:00, cei 4 membri ai formatiei -> Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan si Pat Torpey , si-au facut aparitia pe scena in acordurile piesei „Undertow„. Desi la inceput sunetul a fost destul de prost, dupa cateva minute s-a reglat si am putut intelege versurile mai clar.
Au urmat cu piese mai putin cunoscute de mine insa cunoscute de fanii trupei ce se aflau in primele randuri si care au cantat cot la cot cu artistii. Eric a fost de-a dreptul incantat de public, ba chiar a si dat mana cu cei de prin primul rand sau le punea mana pe cap jucandu-se cu freza lor. Publicul majoritar masculin, cu varste cuprinste intre 18-65 ani.
Spectacolul a continuat cu piese de pe noul album „What if…„, dar si de pe albumele precedente. Am avut parte si de doua momente solo de bass si chitara, Billy si Paul au fost la inaltime, chiar la un moment dat s-au si duelat spre deliciul publicului!
Dupa 23:30 si-au luat la revedere nu inainte sa ne multumeasca frumos pentru seara respectiva, dar bineinteles la cererea publicului au revenit pentru un bis. N-au putut pleca pana ce nu ne-au cantat celebra lor piesa „To be with you”, unde toata lumea a cantat la unison cu Eric. Acesta a si coborat la un moment dat de pe scena, a facut o baie de multime, cantandu-le fetelor si spre finalul piesei aplaudandu-si formatia.
Desi cei trei (Paul, Billy si Pat) se tot uitau la ceas, Eric i-a determinat sa ne mai incante cu inca cateva piese spre bucuria noastra. Au terminat recitalul cu trei cover-uri, unul dintre ele fiindu-i adresat Hard Rock Cafe-ului la aniversarea acestuia.
Concertul s-a terminat in jurul orei 00:00, si am mai stat timp de o ora pentru un autograf si o poza, insa n-am fost la fel de norocoasa ca altii care au putut intra in backstage, dar macar m-am bucurat de toate exponatele locatiei.
Am reusit sa fac rost si de setlistul corect al concertului, deoarece pe scena era postat altul, dar ei au schimbat ordinea pieselor si au mai cantat altele in plus.
01. Undertow
02. American Beauty
03. Daddy, Brother, Lover, Little Boy (The Electric Drill Song)
04. Green-Tinted Sixties Mind
05. Take Cover
06. I Won’t Get in My Way
07. Stranger in My Life
08. Once Upon a Time
09. A Little Too Loose
10. Road To Ruin
11. Price You Gotta Pay
12. Just Take My Heart
13. Merciless
Paul Gilbert solo
14. Still Ain’t Enough for Me
15. Around The World
Billy Sheehan solo
16. Addicted To That Rush
Bis
17. To Be With You
18. As far as I can see
19. Smoke on the water (Deep Purple cover)
20. Happy Birthday (The Beatles cover)
21. Colorado Bulldog
22. Baba O’Riley (The Who cover)

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here