Fotbal în Costineşti: Radio Vacanta vs Divertis

0
451

Periodic, de regula in preajma Serbarilor, se organizau, adica organizam noi, meciuri intre RadioVacanta combinata cu muzicienii (Holograf, Redivivus, etc) contra Divertis. Cu promovare masiva la Radio, meciurile aduceau public numeros pentru ca era distractie, nu fotbal pur si simplu. In imagine, incerc sa stabilesc cine e . In picioare, de la stînga: A. Partos, Edi Pertosel, Tino Furtuna, tobarul de la Redivivus, Vali Vătuiu, Cristi Tudoran (ajutorul meu de la RV, acum mare om de afaceri, coach in economie), micul John, profesor de sport, arbitru, Pompi si fratele lui, luministul de la Holograf, Silviu Petcu, Cristina, viitoarea doamna Grecu, acum stirista la R.R.A.
Din randul de jos, pe vine, am identificat cateva persoane: Liviu „Monstrul”, I.Gyuri Pascu, Catalin Mireuta, Ioan Grosan si I.T. Morar (atunci Ars Amatoria, dar şi colaboratori  cu Divertis), Diana (Dristor), Toni Grecu si Vali Pora şi Anda Vrabete... De fiecare data meciurile se terminau cu produse primite de la Vox Maris si cu o scurta petrecere. Apoi fugeam toti la treaba. Se juca mereu dupa terminarea programului meu de la Radio si inaintea activitatilor de seara! Adica dupa 17,00-18,00.
Dacă am omis pe cineva, nu vă jenaţi să completaţi. Dacă ştiţi rezultatele de atunci vă rog să le spuneţi. Eu ţin minte că echipa în care jucam nu pierdea!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here