Jan Akkerman şi Mihai Napu la Psihologul muzical (ediţia 672 – 15.08.2015) – VIDEO & AUDIO

0
56

Mihai Napu live la Psihologul muzicalEste o ediţie cu mai multe părţi. Piesă de deschidere, dar şi pe parcurs, pentru Sânta Maria. In Memoriam pentru doi artişti iubiţi, care nu mai sunt printre noi: Anda Călugăreanu (decedată în 15.08.1992) şi Florin Bogardo (d. 15.08.2009).
O altă parte a constituit-o interviul telefonic în direct cu Olanda, unde Jan Akkerman se pregătea pentru concertele din România. A fost amabil şi ne-a găzduit aproape 30 de minute. Traducerea dialogului o găsiţi pe site-ul www.andreipartos.ro.
A debutat în emisiune compozitorul – interpret Mihai Napu (născut pe 7 iulie 1967). A cântat în grupuri, a fost mulţi ani plecat, are o poveste de viaţă ca un scenariu de film, dar de anul trecut are un album pe cont propriu, „Iubire divină”, are o serie de proiecte şi multe piese noi.
 
Dealtfel a şi cântat câteva dintre ele în direct, acompaniat la chitara lui specială, cu griful pe partea dreaptă. A compus pe versuri de Adrian Păunescu (a fost o vreme şi membru al Cenclului „Totuşi iubirea”), Radu Pietreanu, Sorin Poclitaru, Corneliu Neagu dar şi pe texte proprii. A cântat şi câteva cover-uri la cererea ascultătorilor. Piesa „Între înger şi drac” (text semnat de Radu Pietreanu) a avut un succes deosebit, aşa că Mihai Napu a fost nevoit s-o cânte şi a doua oară. Lista lui de preferinţe muzicale a inclus nume ca Laura Stoica, Eric Clapton, Tatiana Stepa, Joe Cocker, Phil Collins, Vasile Şeicaru, Zucchero ş.a.
Topul Sentimental cu Depeche Mode a produs unele surprize. Primele trei locuri au fost ocupate de 1. Enjoy The Silence, 2. Hole To Feed, 3. Personal Jesus. Următoarele clasate fiind Suffer Well şi Martyr. Ca să se înţeleagă proporţiile surprizei!
Audio:Selecţia mesajelor (au fost peste 300!)
Monica, Braşov: Bună seara! Vă trimit puţin aer rece de la munte!
Corina: Bun găsit! Sunt şi eu aici!
Simona, metalfan: Hello Jan Akkerman! Are there any good rock bands in Holland or pop music took over the country?
Boogie: I like your album Minor Detalis! You rock! Is it true you are one of the first shredders in rock history?
Gabriela Petrescu Buna seara! Traiasca Marina Romana! Amintirea brizei poate alunga toropeala. Abia astept briza nordica de la…Van The Man (!!) cowboy-ul irlandez cu voce si talent uriase. Abia astept topul Van Morrison!!
Robby, Reşiţa: I just love the way you play guitar! Do you still practice today? How many hours you used to practice when you were young?
Ana: Mulţumesc că mi-aţi dat şansa să-l aud pe Jan Akkerman!
DioVasco, Roma: Mă bucur că am avut şansa să îl ascult pe Jan Akkerman!
Dana: Extraordinar dialogul cu Jan Akkerman!Vă mulţumesc!
Berti Barbera La Suceava plouă. Va trimit putină răcoare.
Ioana Izabela Foarte simpatic interviul! L-am ascultat cu mare plăcere! Mulţumesc! Îl trecem şi pe el pe listă?
Corina Anca Roth Bună noapte ,mă bucur sa l aud pe Napu Mihai sper sa ascultăm si piesa Iubire divină ,multumim ! O sa avem o noapte minunată
Traian Gheorghe, Bucureşti: O spun fără să exagerez: Psihologul muzical este singura emisiune care ne aduce în case vedete internaţionale! Mă bucur şi vă mulţumesc că vă străduiţi să ni-i aduceţi în case!
Cătălina, Buc: Jos pălăria în faţa dvs dle Andrei Partoş! Vă mulţumesc pentru acest interviu! Voi fi la Suceava şi la Bucureşti să-l văd pe acest mare chitarist! Îmi place cum faceţi interviurile! Este şi asta o artă! Am văzut interviul făcut de Rock FM cu Beth Hart şi m-am îngrozit. Reporterul se chinuia să citească de pe o hârtie şi era incapabil să dialogheze cu ea! Încă o dată mulţumesc pentru toate interviurile realizate şi în special pentru acesta de azi!
Tudorel, Brăila: Emisiunea dvs înseamnă foarte mult pentru mine! Doar aici am şansa să aud şi artişti români şi artişti internaţionali!
Robby, Reşiţa: Bun venit Mihai Napu! Eu acum vă descopăr!
Maria, Spania: Salutări invitatului! Îmi place muzica lui! Mulţumesc şi pentru interviul cu Jan Akkerman!
Teddy, Londra: Felicitări Mihai Napu! S-a auzit foarte bine cântarea live! Abia aştept înregistrarea emisiunii! Am ratat interviul cu Jan Akkerman! Îmi vine să mă duc în faţa oglinzii şi să-mi dau pumni!
Diana, Bologna: Invitatul a spus cumva că e născut pe 7 iulie? Cred că am înţeles corect! Deja mi-e mult mai simpatic! E născut în aceiaşi zi cu Toto Cutugno!!
Evandro Rossetti Ciao, salutari lui Andrei si lui Mihai cu care am chiar am vorbit astazi. O noapte frumoasa si chiar daca merge de la sine „Succes” cu drag!
Adrian Ivanitchi Si la Colibita ascult Psihologul Muzical. Lui Mihai multe reusite muzicale. Sunt cu voi.
Black Eloise: Dacă invitatul ar putea să cumpere chitara unui artist celebru, care ar fi acela?
Paula: Mai există folk? Pentru că astăzi, toţi folkiştii cântă cu clape, cu chitară electrică…  folk-ul a devenit pop-rock.
Sorina: Ascult emisiunea alături de 5 prietene! Noi cerem bis la piesa cu Înger şi Drac. Se poate?
Alina: Aş vrea să-l întreb pe invitat cât de important este pentru un artist să fie charismatic? Pentru că dacă ne uităm la Dylan, de exemplu, am putea spune că nu contează deloc. Dylan nu e nici o mare voce şi este şi lipsit de charismă, e chiar antipatic. Şi totuşi, uite cât de mare este…
Black Eloise: Nu ştiu dacă aţi auzit, dar Nickelback şi-a anulat concertul european. Doctorii i-au interzis solistului să mai cânte timp de 9 luni. Se pare că acesta a ţipat de frustrare după ce a ascultat piesa lui Bon Jovi şi… uite ce a păţit săracul! Vestea bună este că Bon Jovi le va ţine locul pe scenă. Jon a promis să mai abordeze şi alte piese din repertoriul lor, iar fanii Nickelback vor putea intra gratuit la concert.
Adrian, Timişoara: Am intrat pe site-ul dvs şi am ascultat piesa Iron Maiden. Nu-mi place. Vocea parcă nu se potriveşte cu linia melodică… Iar producţia este sub nivelul mării. E o mare dezamăgire!
Boogie: Adrian cred că glumeşte! Bruce e în formă vocală extraordinară! Vocea lui de acum mă duce cu gândul la perioada când a fost lansată piesa Fear Of The Dark. Atât de mult mi-a plăcut!
Daniel, Arad: Am ascultat şi eu piesa Maiden. Dacă le-a trebuit 5 ani să compună asta… e nasol. Mă aşteptam la mai mult!
Teddi, Londra: Mie îmi place piesa Iron Maiden. Nu cred că e cea mai bună de pe album. Abia aştept să ascult materialul în întregime! Sunt foarte curios cum sună piesa aceea de 18 minute.
DioVasco: Piesa nu m-a dat pe spate, dar videoclipul este fenomenal! Eddie rules! Nu vreau să mă pronunţ doar după ce am ascultat primul single. Dar mă bucur că apare albumul! E important ca acest gen muzical să meargă înainte! Mă bucur că trupa încă scrie piese şi îşi doreşte să susţină concerte
Matei: Iron Maiden a scos o piesă proastă! Adică este prost produsă. Se aud tobele peste tot şi toate, vocea lui Bruce e pierdută pe undeva… Eu l-aş concedia pe producător! Am ascultat şi piesa lui Chris Cornell! Altă viaţă!!
Dumitrana, Cluj: Mulţumesc pentru Depeche Mode! Propun pentru o ediţie viitoare şi un top cu Pet Shop Boys!
Xonia: Mi-am pus ceasul să sune ca să fiu sigură că nu ratez acest top! Am văzut Depeche de două ori în România şi au fost cele mai tari experienţe trăite de mine!
KissArmy: Există vreo explicaţie pentru faptul că de fiecare dată când ascult o muzică de genul Depeche (care nu-i tocmai pe gustul meu), mă doare (fizic) tot corpul?
Adrian, Timişoara: Sună bestial piesa lui Răzvan Albu! Piesa e bună iar producţia e pe măsură. Piesa lui e mai bine produsă decât cea a trupei Maiden.
Mălina: Beth Hart mi-a mers la suflet. Depeche Mode nu-s pe gustul meu, dar uite că am rezistat 5 piese.
Veronica, Cluj: Ce dor mi-era de vocea lui Roger Daltrey! Eu îl ador!
 
sursa: Radio România Actualităţi
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here